بیش از 10 سال سابقه درخشان در امر تولید محصولات کنجدی،ضمانت مرجوعی در صورت عدم رضایت مشتری

طرز تهیه حلوا ارده خانگی

یک‌شنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۱

طرز تهیه حلوا ارده خانگی :

حلوا ارده یکی از انواع حلواهای سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار موادی مانند کره، خامه و .. به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا در ادامه با فرآورده های کنجدی تورج همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه حلواارده خانگی :

ارده یک پیمانه
شیر خشک شیرین سه چهارم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
خلال پسته به میزان دلخواه

دستور تهیه :

برای تهیه حلوا ارده خوشمزه و خانگی ابتدا پودر قند را به همراه شیر خشک و ارده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند، حالا باید مواد را با دست ورز دهیم.
توجه داشته باشید که مقدار ارده را به سلیقه خود می توانیم کم یا زیاد کنیم. اگر بخواهیم حلوا ارده حالتی سفت و خشک داشته باشد باید از دو سوم پیمانه ارده برای تهیه حلوا ارده استفاده کنیم.
اگر بخواهیم حلوا ارده نرم و کشدار باشد، باید از یک پیمانه ارده استفاده کنیم. پس از اینکه مواد یکدست شدند، باید آنها را در حدی ورز دهیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مایه حلوا ارده منسجم شد، نوبت اضافه کردن پسته است.
در این مرحله داخل یک ظرف مناسب را با سلفون یا کیسه پلاستیک پوشش می دهیم، سپس مایه حلوا را درون ظرف می ریزیم و آنرا به خوبی فشرده می کنیم. در ادامه خلال پسته را به صورت پخش روی حلوا می ریزیم.
حالا خلال پسته را به خوبی فشار می دهیم تا درون بافت حلوا قرار بگیرد. البته اضافه کردن خلال پسته اختیاری می باشد و به سلیقه خود می توانیم از انواع مغزیجات دیگر نیز برای تزیین روی حلوا استفاده کنیم.
در این مرحله ظرف حاوی حلوا را درون فریزر قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۸ ساعت استراحت کند تا حلوا منسجم شود. در نهایت حلوا از فریزر بیرون می آوریم، سپس از ظرف خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.